تبلیغات
علم - شیر
چهارشنبه 20 بهمن 1389

شیر

   نوشته شده توسط: علی همایونی    

توصیه های لازم در مورد شیر              

شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکیل استخوان و دندانها می باشد . شیر و فرآورده های شیر بخاطر مقدار کلسیم کافی ، آسانی هضم و ارزانی از بهترین منابع کلسیم می باشند . شیر بدون چربی و شیری که چربی آن گرفته شده از نظر کلسیم بر شیرکامل ارجحیت دارد . زیرا وقتی که چربی شیر که مقدار جزئی کلسیم دارد گرفته شود ،بجای آن شیرکلسیم دار جانشین می شود که پرارزشتر است . یک فنجان بستنی از لحاظ مقدار کلسیم تقریباً با نصف فنجان شیر برابر است . شیرپاستوریزه باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداری شود.

از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری شود . بعد از مصرف شیر پاستوریزه ، شیشه خالی را با آب سرد شستشو دهید. از انداختن درب آلومینیومی و یا سایر اشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمائید .

چنانچه شیرپاستوریزه بیش از 48 ساعت در یخچال باقی بماند و علائم قساد و بریدگی در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت 1 دقیقه بجوشانید .

 توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر

از مصرف خامه غیرپاستوریزه خودداری نمائید .

کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها بمدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است . برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود .

از مصرف کره غیرپاستوریزه و بصورت مستقیم خودداری کنید .

توجه : کره غیرپاستوریزه و فله را میتوان بعنوان کره آشپزخانه مصرف نمود .

بستنی های سنتی باید از شیرپاستوریزه تهیه شوند .

از مصرف هر گونه بستنی با رنگ مصنوعی خودداری کنید .

از مصرف پنیر تازه بپرهیزید .

پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه از آب نمک و داخل یخچال باقی بماند تا عاری از آلودگیهای میکروبی گردد .

هنگام خرید کشک مایع دقت کنید تا علائم کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد .

کشک مایع را قبل از مصرف به مدت 10 تا 20 دقیقه بجوشانید .

‌توصیه های لازم در مورد شیرخام ( غیرپاستوریزه )
 

اگر اجباراً از شیرخام استفاده می کنید حتماً آنرا جوشانده و ۱۰ دقیقه در حال جوش بهم بزنید . شیرخام را قبل از جوشاندن در یخچال نگذارید .

چنانچه در هنگام جوشاندن شیرمقداری از آن در محوطه آشپزخانه ریخت ، باید حتماً محل کاملاً شسته شود . از مصرف مجدد کیسه های پلاستیکی که قبلاً شیرخام در آن بسته بندی شده جداً خودداری گردد .
ظروف مورد استفاده شیرخام باید پس از مصرف با آب و مایع ظرفشویی شسته شده و با آب سالم آبکشی شود . نهایتاً سعی کنید از شیرپاستوریزه استفاده شود . گاهی بر شیرفاسد جوش شیرین می زنند که دلمه نبندد بنابراین شیرکیلویی خریداری نشود . 

 


What causes the heels of your feet to burn?
جمعه 17 شهریور 1396 08:56 ق.ظ
Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, as well as the content!
What do you do for Achilles tendonitis?
سه شنبه 17 مرداد 1396 04:17 ق.ظ
I really like reading through an article that can make
people think. Also, thanks for allowing for me to comment!
picayuneamulet459.wordpress.com
جمعه 13 مرداد 1396 12:12 ب.ظ
I really like it when individuals get together and share thoughts.
Great website, keep it up!
clarissachampine.wordpress.com
جمعه 6 مرداد 1396 11:12 ب.ظ
Asking questions are genuinely good thing if you are not understanding anything completely, but this paragraph
presents pleasant understanding yet.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر